Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 21.1.2019 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Innolab.fi on Innolab Ky:n (0873329-2) ylläpitämä verkkokauppasivusto. Myymme yrityksille ja yhteisöille Suomessa. Tuotteiden hinnat ilmoitetaan sivustolla verottomina. Oston yhteydessä hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen / tarjouspyyntö

Tuotteita voi tilata tai tuotteista voi tehdä tarjouspyynnön osoitteessa www.innolab.fi. Tuotteita on mahdollista tilata myös puhelimitse tai sähköpostitse. Katso yhteystiedot tästä.

Kaupassa olevat hinnat ovat ohjehintoja, lopullinen kokonaishinta toimituskuluineen vahvistetaan  tilausvahvistuksessa. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilatut tuotteet sekä tilauksen kokonaishinta. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Toimituskulut määritellään tilauksen/tarjouspyynnön saapumisen jälkeen pakettien painon ja koon mukaisesti.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen/tarjouspyynnön yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tarjouspyyntö

Voit jättää ostoskorin kautta helposti tarjouspyynnön valitsemistasi tuotteista. Lisää kassa-näkymässä tilausta tehdessä ”Tilauksen kommentit” -kohtaan sana TARJOUSPYYNTÖ.

Tarjouspyynnöt käsitellään mahdollisimman pian niiden saavuttua. Tarjoukseen laskemme mm. toimistuskulujen suuruuden sekä mahdolliset alennukset.

Mahdollisuus asiakastiliin tilauksen yhteydessä

Kun tilaus tehdään verkkokaupan kautta, on asiakkaalla mahdollisuus luoda oma asiakastili. Asiakastilin tunnukset lähetetään asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen (muistathan tarkistaa roskapostikansion). Asiakastilin kautta voit jatkossa nähdä tekemäsi tilaukset sekä hallinnoida asiakastietoihin liittyviä laskutus- ja toimitustietoja. Jos olet tekemässä uutta tilausta, voit kirjautua asiakastilillesi. Tällöin uusi tilaus tallentuu asiakastilillesi ja voit tarkastella myös aiempien tilauksiesi tietoja asiakastilisi kautta.

Tilausvahvistus

Tilaus käsitellään mahdollisimman pian tilauksen saavuttua.  Tilauksen käsittelyn jälkeen lähetämme sähköpostitse erillisen tilausvahvistuksen, johon on laskettu mm. toimituskulujen suuruus. Tilausvahvistuksessa ovat seuraavat tiedot:

  1. Tilaamasi tuotteet ja hinnat (mahdolliset alennukset)
  2. Toimituskulut
  3. Laskun loppusumma

Maksutavat

Tilauksen maksu toimituksen yhteydessä laskulla tai verkkolaskuna.

Toimitusaika

Toimitusaika sopimuksen mukaan 1-5 viikkoa. Toimitusajan kesto on riippuvainen tilauksen koosta, isoissa tilauksissa toimitusaika voi olla myös pidempi. Tästä sovitaan tarvittaessa erikseen tapauskohtaisesti. Osatoimitukset ovat myös sovittaessa mahdollisia. Ota tällöin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitustapoina posti tai tuonti. Toimituskulut määräytyvät pakettien koon ja painon mukaisesti. Toimituskulut lasketaan tilauksen saavuttua ja ne ilmoitetaan erikseen toimitettavan tilausvahvistuksen yhteydessä.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten mahdollisesta vaihdosta tai palautustarpeesta on ilmoitettava mahdollisimman pian ennen sovittua toimitusaikaa. Vaihto- ja palautustilanteissa pyydämme olemaan suoraan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Katso yhteystiedot tästä.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan hyväksyttävä kulloinkin voimassa olevat toimitusehdot.

Innolab käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.